CONTACT

Het assortiment winterbanden van OV-Bandenservice te Alkmaar

Autobanden zijn een belangrijk onderdeel van jou auto, zeker in de winter. Autobanden vergroten het rijplezier en bepalen de veiligheid van jou als bestuurder, maar ook van de inzittenden. OV-Bandenservice levert alle bekende grote merken. Wij monteren de banden vakkundig op de autovelgen en balanceren ze trillingsvrij uit.

Waarom winterbanden laten monteren door OV-Bandenservice?

Uit diverse onafhankelijke onderzoeken is gebleken dat winterbanden een betere grip hebben in winterse omstandigheden. Belangrijke eigenschap is de kortere remweg. Wanneer je in een noodsituatie moet remmen of uitwijken in winterse omstandigheden dan zijn winterbanden vele malen veiliger. In sommige landen, zoals Duitsland en Oostenrijk zijn winterbanden verplicht. Wanneer je betrokken raakt bij een ongeval in die landen en er zijn geen winterbanden gemonteerd dan loop je kans dat de verzekering niet uitkeert.

Welke maten winterbanden levert OV-Bandenservice en wat zijn de prijzen?

Hieronder ziet u als voorbeeld een aantal merken die OV-Bandenservice levert. Klik op de logo’s om een indruk te krijgen welke autobanden wij kunnen monteren en de kosten.

Advies nodig? Prijsopgave vooraf?

We kunnen ons voorstellen dat je een goed advies kunt gebruiken bij de keuze van je zomerbanden. Neem dan telefonisch contact op met OV-Bandenservice in Alkmaar op tel. 072-5822307

Klik op de logo’s en zie de maten en prijzen